Suriname12-15.reismee.nl

Gewend en gesetteld

Fawaka! vrienden, familie en allemaal,

Excuus voor het lang niet schrijven, er zat geen puf meer bij mij. Veel is er ondertussen gebeurd. We zijn inmiddels alweer een 11-tal dagen terug in NL geweest om onze verblijfsvergunning te regelen. Die is inmiddels voor 80% geregeld, maar nog niet helemaal... maar goed, we hebben goede hoop dat het nog gaat lukken voordat we weer aan die vervelende 90 dagen zitten.

We zijn dus alweer een tijdje onderweg. De rust is weder gekeerd en we zijn gesetteld! Ons huisje bevalt enorm en we hebben een aardige groep mensen al leren kennen. Bijna elke week is Karin met de meiden op pad met 'nieuwe' vrienden.

We hebben net een paar foto's geplaatst van de laatste tocht naar Braamspunt. Drie keer is scheepsrecht, nou dat klopt! de meiden hebben de dolfijnen zien springen en horen zingen. Een groot feest.

De schipper van de Darjauw vertelde de meiden dat ze moesten zingen om de dolfijnen te lokken en dat lukte en hoe dat lukte, ze hebben een magnifieke show gehad van de dolfijnen.

Kijk maar snel!

Tamara

marijke

hoi lieverds

echt super om te horen dat jullie je thuis beginnen te voelen, maar niet te veel he jullie moeten wel over 3jaar terug naar nederland terugkomen!

groetjes van ons en dikke knuffels xxxxxx

Benco en Audrey

Ha Erik, al die berichten foto's maar vertel me nou even als je er tijd voor kunt vinden wat doe je in gods naam in paramribo??? Voor je werk project 3 jaar want zie dat je weer komt in 2015 toch?
Ziet er allemaal super uit mooi dat je dit traject bent ingegaan en met vrouw en de kids deze uitdaging via werk of vanuit julie zelf beng aangegaan. Nou zal je wel verder volgen en als we nieuws lezen zullen wew nog wel weer reageren.

Groeten Benco en Audrey Wesley en Kevin