Suriname12-15.reismee.nl

Nog 9 dagen te gaan....

Vandaag begon de dag met koppijn en een zere keel. Karin al niet beter, zouden we nu toch te grazen genomen zijn door de griep. Zou goed kunnen in dit klimaat. Hopelijk zet het niet door.

Vandaag dus onze VW Golf weggebracht. Wat is die automarkt toch in elkaar gezakt. We kregen er bijna niets meer voor terug, en dat na een kleine 4 jaar rijden.. maar goed, het is voorbij nu en we kijken alleen maar vooruit toch?

Ik heb vanmiddag het IKEA stapelbed van Madelief uit elkaar gehaald en klaar gezet vrienden van ons, hun dochter zal er nog veel plezier aan hebben.

Laughing

Toch naar de internationale school?

We zijn door collega's van mij aan het twijfelen gebracht. Zij gaan hun kinderen naar de International Academy of Suriname brengen. dit is een Amerikaanse expat scholengemeenschap.

Toch ook maar even kijken op die school of het wel inpasbaar is voor onze meiden.

Je ziet, elke dag weer iets nieuws.

Soms is het allemaal wel veel, iedereen wilt je zien, spreken, helpen. Erg goed bedoelt en ook van onze kant ZEER gewaardeerd maar het is wel wennen al die aandacht

Cool
. al die bedrijven die je moet benaderen, verzekeringen aanpassen, gemeente dit, spuiten daar, duidelijke afspraken maken met deze en gene. Ha aan onze planning ligt het niet! Karin is een geniaal planner, die ziet alles en ook ruim vooruit. ik daarentegen mis af en toe wel een afspraakje.

We gaan stug door en de laatste loodjes wegen altijd zwaar, dat is mij i.i.g. door meerderen vertelt.

Laughing

Sleep switi!

luiijf

o erik nu word jijtoch niet ziek??????????????????????????